Return to site

Hoe u uw Gmail-account kunt herstellen?

· Gmail

Als u de inloggegevens van uw Google-e-mailaccounts, zoals uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, leest u deze pagina verder en herstelt u uw account. Zorg ervoor dat er geen verdachte activiteit in uw account plaatsvindt; je vergeet gewoon je inloggegevens. Op het gebied van beveiliging heeft Gmail geen concurrenten op de markt. Het privacybeleid is een beetje in als je een verkeerd wachtwoord invoert of de gebruikersnaam blokkeert het account onmiddellijk na een aantal pogingen. Alle beveiligingsfuncties staan ​​in de rij of worden verbeterd ten behoeve van de gebruikers. Dus hun documenten werden veilig bewaard.

Als u uw aanmeldingsgegevens voor Gmail bent vergeten of geen verificatie codes kunt ontvangen, volgt u de stappen en herstelt u uw account.

Herstel wachtwoord:

  • Ga naar het teken in het venster van het Gmail-account.
  • Voer uw gebruikersnaam in en druk op de link Wachtwoord vergeten onder het wachtwoordvakje. Als u problemen ondervindt bij het herstellen van uw Gmail-wachtwoord, kunt u de opgegeven website bij Gmail Wachtwoord Herstel volgen om uw vraag op te lossen.
  • U wordt gevraagd een optie te kiezen om een ​​code op te halen als u uw telefoon niet bij u hebt om een ​​andere manier te kiezen om uw account te herstellen.
  • Beantwoord de beveiligingsvraag om uw account te bevestigen.
  • Stel vervolgens uw wachtwoord opnieuw in wanneer daarom wordt gevraagd. Zorg er deze keer voor dat je een sterk wachtwoord kiest dat je nergens hebt gebruikt.
Vergeet Gmail Wachtwoord Herstel telefoonnummer

E-mailadres of gebruikersnaam vergeten:

  • Sommige mensen vergeten hun gebruikersnaam om het te herstellen. U hebt uw herstel telefoonnummer of e-mailadres nodig.
  • Selecteer of voer uw herstel nummer of e-mailadres in om te bevestigen dat dit uw account is en u krijgt dan een willekeurige gebruikersnaam waarmee u de uwe moet selecteren.
  • Kies verstandig uw account en voer vervolgens het wachtwoord in.
  • Als je een probleem hebt zoals Vergeet Gmail Wachtwoord Herstel, neem dan contact op met ons technische team.

Als dit u niet helpt uw ​​account te herstellen, kan het zijn dat iemand anders uw account gebruikt en uw inloggegevens heeft gewijzigd. Rapporteer uw account of neem contact op met de technici via ons hulplijn nummer. Praat met experts en krijg uw account terug, bel een nummer bij Gmail Klantenservice telefoonnummer @ +31-208004951 en leg de hele situatie uit voor een betere en nauwkeurige oplossing. Zodra u ze hebt bereikt, hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over uw Gmail-account.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly