Return to site

Hoe krijg ik toegang tot uw Gmail email in Mozilla Thunderbird?

· Gmail

Als je een echte Gmail-fan bent en je hebt toegang tot je e-mailaccount, dan probeert elke afzonderlijke reeks deze nieuwe manier naar Gmail. Met Mozilla Thunderbird is het een beetje handig om altijd en overal toegang te hebben tot uw e-mail in een vloeiend patroon. Nou, Mozilla Thunderbird is speciaal ontworpen voor uw e-mails; u krijgt de beste service met eenvoudige configuraties op deze webmailserver.

 

Gmail is een geweldige, alsmaar uitdijende, snel doorzoekbare en handig efficiënte e-mailservice op internet. Het is een perfecte oplossing voor uw e-mails en andere deelbare documenten, zoals afbeeldingen, video's, films of bijlagen. Met thunderbird kunt u het bijzonder gemakkelijk maken om toegang tot een Gmail-account in te stellen. Hiervoor hoeft u alleen maar uw Gmail-adres in te voeren en IMAP- of POP-toegang in Gmail in te schakelen. Als je een probleem hebt zoals Gmail Account Herstel telefoonnummer, neem dan contact op met ons technische team.

Contact Gmail Klantenservice Nederland

Om een ​​Gmail-account in te stellen in Mozilla Thunderbird-

  • Controleer of POP-toegang is ingeschakeld voor uw Gmail-account.

  • Selecteer in het browsermenu Tools / Account instellingen.

  • Druk op Account toevoegen en zorg dat uw Gmail-account is geselecteerd.

  • Typ uw naam in het veld 'Uw naam'.

  • Voer uw gebruikersnaam in het corresponderende vak in.

  • Selecteer de knop 'Doorgaan' en klik vervolgens op 'Gereed'.

  • Klik op het einde op OK.

Voor meer informatie of details kunt u contact met ons opnemen op ons gratis nummer en onze diensten gratis gebruiken. We hebben het toegewijde team van experts die al uw werkdagen en niet-werkdagen tot uw dienst staan ​​om u een ongeëvenaarde service te bieden op de Gmail Klantenservice Nederland @ +31-208004951. Naast de traditionele telefoondienst bieden we live chat of e-mailservice waarbij u uw probleem in een tekstvorm laat vallen of foto's deelt met onze leidinggevenden en in de tussentijd uw problemen zouden worden opgelost. De techneuten die we hebben ingehuurd, zijn goed opgeleid en bekwaam genoeg om je de beste en geschikte oplossing te bieden, zodat je het probleem niet lang zult aangaan.

--------------------------------------------------------------------------------

Originele bron: https://gmailondersteuningtelefoonnummer.blogspot.com/2019/06/hoe-krijg-ik-toegang-tot-uw-gmail-in-mozilla-thunderbird.html

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly