Return to site

Hoe kan ik een Gmail-back-upcode inschakelen?

· Gmail

Gmail en een e-mailserviceprovider waarmee u kunt communiceren met eindgebruikers die uw klant, familieleden of collega’s kunnen zijn, hun chat kan soms belangrijk zijn, daarom moet u een back-up van uw alle e-mails in uw Gmail-account maken . Wanneer u uw account beveiligt met authenticatie in twee stappen, moet u een code invoeren om het aanmelden te voltooien. U krijgt deze code via een sms-bericht op uw contact nummer, een spraakoproep of e-mail op uw beveiligings-e-mailadres.

Er kan een mogelijkheid zijn als u uw telefoon of een beveiligingssleutel niet bij u hebt. U hebt echter nog steeds toegang tot uw account door de Google-back-upcodelijst bij u te maken. Printer of download de Google Backup-codes op je telefoon of computer. Nadat u de twee staps verificatie hebt ingeschakeld, downloadt of downloadt u een set back-upcodes.

Contact Gmail Klantenservice Nederland

Volg de onderstaande procedure om de back-upcodes te krijgen:

  • Meld u aan bij uw Google-account en ga naar de twee staps verificatie pagina.
  • Voer opnieuw uw wachtwoord in voor de bevestiging.
  • Blader door de pagina en klik in het gedeelte Back-upcodes op Show Codes.
  • Klik over downloaden om een ​​tekstbestand met de codes op uw computer of telefoon op te slaan en druk op de afdrukknop om de codes af te drukken.

Nadat u de back-upcode op uw computer hebt gedownload, zoekt u naar de codelijst als u de codes die u downloadt niet kunt vinden en op uw computer naar het tekstbestand kunt zoeken. De back-upcodes bevinden zich in een bestand met de naam Backup-codes-gebruikersnaam.txt waarbij gebruikersnaam de naam van uw Google-account is.

Als u nog steeds problemen ondervindt in het bovenstaande proces, kunt u contact met ons opnemen, ons gratis nummer bellen en met onze experts van Gmail Klantenservice telefoonnummer Nederland @ +3120-369-0940 contact opnemen. Onze technici helpen u bij het oplossen van het probleem in uw Gmail-account.
------------------------------------------------
Originele bron: https://gmailhulplijnnederland.wordpress.com/2019/02/19/hoe-kan-ik-een-gmail-back-upcode-inschakelen/

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly