Return to site

Hoe kan Gmail worden opgelost dat niet werkt op de iPhone?

· Gmail

Gmail is een zeer gewaardeerde email toepassing op internet. Maar hoe gestroomlijnd en gemakkelijk het ook is, het is te gebruiken zoals het in het algemeen is. Het kan net als andere e-maildiensten technische problemen ondervinden. De betreffende blogpost behandelt de meest voorkomende problemen die iPhone-bezitters zullen hebben, met de geboden service en biedt stappen voor het oplossen ervan. De problemen kunnen variëren van het niet kunnen verzenden of ontvangen van berichten of problemen bij het verbinden met de server.

De problemen kunnen optreden wanneer u Gmail probeert te gebruiken terwijl u op vakantie bent of op een locatie die u niet normaal bezoekt. Hoewel er meerdere manieren zijn om het te doen. Hier, met de technische ondersteuning van Gmail Bellen, zullen we proberen de problemen op te lossen via twee methoden, zoals hieronder beschreven:

Het apparaat opnieuw inschakelen via de Gmail-website:

  • Tik eerst op open de internet browser van de iPhone. Ga verder door de Gmail-website te bezoeken.
  • Meld u vervolgens aan bij het account waarmee u problemen ondervindt (u moet er ook voor zorgen dat u bent uitgelogd bij een ander account).
  • Kopieer en plak vervolgens de ontgrendel captcha-link in uw adres of URL-balk.
  • Sluit af door op Doorgaan te tikken.
  • Het zou een pagina openen met de tekst "accounttoegang ingeschakeld".
Bellen Gmail telefoonnummer | Gmail Bellen nummer

Beoordeling van apparaatactiviteit: u kunt ook inloggen op uw Google-account (via smartphone of computer) en uw apparaat en het activiteiten dashboard controleren.

  • Log eerst in bij Gmail. In het geval dat u zich aanmeldt op de iPhone, klikt u vervolgens op "Go" van de mobiele Gmail-sitelink en vervolgens op de link ‘Gmail op desktop weergeven’ aan het einde van het instellingenmenu.
  • Tik op apparaatactiviteit en beveiligingsgebeurtenissen.
  • Tik na het scrollen naar de recent gebruikte subkop van apparaten op review-apparaten.
  • Tik ten slotte op de iPhone. Het zou u de details van de meest recente login tonen.

Voor verdere hulp kunt u de ondersteuning nemen bij Gmail helpdesk Bellen. De gecertificeerde monteurs helpen u op een effectieve manier mogelijk. De experts zijn door Gmail zelf opgeleid en beschikken over de vereiste beheersing, vaardigheden en kennis om gerelateerde problemen op te lossen. Dus zonder uw kostbare tijd te verspillen, bereikt u het team als u gebruik wilt maken van een uitstekende klantenservice.