Return to site

Hoe alle e-mails van Gmail-account doorsturen?

· Gmail

Gmail is de grootste en meest gevraagde gratis e-mail service aller tijden die wordt gebruikt voor gemakkelijke toegankelijkheid en de snelste levering van de officiële en niet-officiële e-mails. Ongeacht of het de beste en uitstekende e-mailsite is, heeft Gmail echter ook te maken met bepaalde problemen en belemmeringen. Ook wordt het door de aanwezigheid van verschillende functies complex voor de gebruikers om ze allemaal te onthouden. Een dergelijke functie die de experts van het Gmail-service centrum tegenkwamen, is dat een persoon alle e-mails van het Gmail-account op een snelle en gemakkelijke manier kan doorsturen. Bent u ook op zoek naar de oplossing voor een soort zoekopdracht met betrekking tot uw Gmail-account? Dan zal deze specifieke blog je alle nodige informatie geven om van je e-mail gerelateerde problemen af ​​te komen.
 
Stappen om alle e-mails van Gmail-account op een eenvoudige manier door te sturen zijn als volgt:

 

  • Open uw officiële Gmail-account en tik op het instellingen pictogram dat u naar het vervolgkeuzemenu leidt.
  • Kies de instellingenoptie en vervolgens de doorsturing en POP / IMAP boven aan de pagina van uw scherm.
  • Tik op een doorstuuradresoptie toevoegen en geef het specifieke e-mailadres op in het tekstvak van het pop-upvenster.
  • Klik op Volgende en ga verder wanneer daarom wordt gevraagd. Hiermee wordt bevestigd dat u uw e-mails wilt doorsturen.
  • Controleer het e-mailadres om dit te bevestigen en open de doorstuur- en POP / IMAP-optie opnieuw om uw instellingen te vernieuwen.
  • Kies Gmail-gedrag en sla alle wijzigingen op door op de opslagoptie aan de onderkant van de pagina te klikken.

Gmail telefoonnummer Nederland

Dit zijn de punten om alle e-mails van het Gmail-account op een snelle en eenvoudige manier door te sturen. Als het allemaal niet de gewenste resultaten oplevert door de bovengenoemde instructies te volgen en meer informatie nodig hebt over hoe u Gmail-wachtwoord of een ander belangrijk probleem kunt ophalen, neem dan gerust contact op met ons deskundige en professionele team van technici bij Gmail telefoonnummer Nederland die alle manieren en middelen kiest om de best mogelijke oplossingen te bieden. Dus denk er maar niet over na en neem contact met ons op via live chats, e-mails en telefoontjes op basis van uw gemak en voorkeur.

--------------------------

Originele bron

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly