Return to site

Fout bij aanmelden bij een niet-Gmail-account vanuit de iOS-app van Gmail

· Gmail

Soms wanneer u zich via de Gmail-app probeert aan te melden bij een niet-Gmail-account, kunt u op Android-apparaat of iOS mogelijk een aantal fouten ontvangen. Hoewel deze fouten alleen om een ​​of andere reden aankomen, hangt het ervan af of het kan worden opgelost of niet. Zo kunt u geen niet-IMAP-account zoals Exchange of POP toevoegen aan uw Gmail-app die het voor u onmogelijk maakt om toegang te krijgen tot dat account in uw Gmail-toepassing. Maar als u fouten krijgt, zoals e-mailbeveiliging niet gegarandeerd of gebruikersnaam en wachtwoord niet geaccepteerd. Als je een probleem hebt zoals Google Service Client, neem dan contact op met ons technische team.

Service Client Google Play

Het kan worden opgelost door de onderstaande procedure te volgen:

  • Voordat u doorgaat met het proces, moet u er rekening mee houden dat de stappen uitsluitend van toepassing zijn op de Gmail-app voor iPhone of iPad.
  • Beveiliging niet gegarandeerd per e-mail: u ontvangt deze foutmelding wanneer uw e-mailservice niet het hoogste beveiligingsniveau biedt dat in Gmail wordt gebruikt. U kunt doorgaan met toegang tot uw account door beveiliging te verwijderen, maar uw e-mails worden niet langer versleuteld door Gmail. Om dit te doen, tikt u op de pijl omlaag in het gedeelte Beveiligingstype en selecteert u vervolgens Geen.
  • Fout bij gebruikersnaam en wachtwoord niet geaccepteerd: als u zeker weet dat u de cornet-gebruikersnaam en -wachtwoord invoert en deze foutmelding nog steeds ontvangt, moet u een aantal zaken controleren die hieronder worden vermeld:
  • Controleer of de server-, poort- en beveiligingsinstellingen voor uw e-mailservice geschikt zijn.
  • Controleer of u een in-app-wachtwoord moet invoeren om in te loggen bij uw account vanaf een ander platform.
  • Als u zich via uw Gmail-app probeert aan te melden bij een iCloud-account, moet u specifieke iCloud-instellingen invoeren om het proces uit te voeren.
  • Certificaatfout: als u deze fout ziet tijdens het proberen toegang te krijgen tot een niet-Gmail-account vanuit de Gmail-app, betekent dit dat de andere e-mailservice geen beveiligde verbinding ondersteunt. In dit geval hebt u geen toegang tot dat account via de Gmail-app. Hoewel u het probleem kunt melden bij Google door Meer info, Meer en vervolgens Delen te selecteren.

Heb je nog steeds geen toegang tot je e-mailaccount? Neem nu contact op met Gmail Klantenservice nummer @ +31-202623359 en laat onze gecertificeerde technici uw probleem oplossen.

--------------------------------------------------------------------

Originele bron: https://gmailhulplijnnederland.wordpress.com/2019/07/10/fout-bij-aanmelden-bij-een-niet-gmail-account-vanuit-de-ios-app-van-gmail/

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly